marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 
ZEPTER
KAKO KUPITI
 
Nahajate se v: DOMOV / Kako kupiti
Text Size | A | A | A

KAKO KUPITI

Odkrijte skrivnosti izdelkov Zepter

Visoko kakovostni izdelki Zepter, ki služijo za promocijo zdravega načina življenja, se v glavnem prodajajo s pomočjo neposredne prodaje, pa tudi preko prestižnih trgovin v več kot 40 državah po vsem svetu.

Nakup preko spleta

Na Zepterjevi spletni strani najdete celovit pregled naših izdelkov in njihovih številnih ugodnosti. Kakovost, uporabnost, prednosti in izboljšave življenjskega sloga so podrobno opisane, tako da so stranke dobro obveščene in se lahko pravilno odločijo glede na svoje potrebe. Spletno nakupovanje na naši spletni strani omogoča enostavno nakupovanje z enim samim klikom!


 

Predstavitev na domu

Zepterjevi izdelki sestavljajo napreden sistem, ki je usmerjen v izboljšanje vašega življenjskega sloga, da boste bolj zdravi in srečnejši.

S predstavitvijo izdelkov Zepter na domu, lahko na ekskluziven način izkusite, kako lahko sami izboljšate vaš življenjski standard. Številne koristi izdelkov Zepter je najbolje pojasniti korak za korakom, s pomočjo naših visoko usposobljenih, strokovnih svetovalcev, v udobju vašega lastnega doma.

Poglejte – Prisluhnite – Dotaknite se – Doživite številne koristi izdelkov Zepter

Poglejte ekskluziven Življenjski slog Zepter
 • Zepterjeva ekipa oblikovalcev si prizadeva zagotoviti, da naši izdelki v smislu estetske lepote ne zaostajajo za nikomer.
 • Visoki standardi kakovosti in odlična izdelava, zagotavljata izboljšanje vašega zdravja in počutja.
 • Naše izdelke navdihuje čudež človeškega življenja in njegove brezmejne zmožnosti.

Prisluhnite prednostim izdelkov Zepter
 • Odkrijte skrivnost bolj zdravega in daljšega življenja.
 • Raziščite vse prednosti izdelkov Zepter skupaj z usposobljenim Zepterjevim predstavnikom.
 • Seznanite se z vsemi koristmi za vaše zdravje.
 • Odkrijte njihovo učinkovito uporabo.
 • Seznanite se o velikih prihrankih energije, časa in denarja, ki jih boste pridobili.

Dotaknite se Kakovosti Zepter
 • Približajte se Zepterjevim visoko kakovostnim materialom.
 • Izdelki Zepter se proizvajajo v 7 Zepterjevih tovarnah, izključno v Evropi.
 • Evropska proizvodnja zagotavlja kakovost in najvišje standarde.
 • Izdelki Zepter so narejeni tako, da trajajo vse življenje.
 • Visoko tehnološki postopki srečujejo tradicijo odličnosti v proizvodnji.

Doživite Zepterjeve izdelke
Ko boste doživeli Zepterjeve izdelke, boste doživeli resnične koristi, ki vam jih lahko dajo, in kako lahko z njimi nadgradite vaš življenjski slog. Naši predstavniki vam bodo ponudili priložnost, da iz prve roke izkusite delovanje naših izdelkov in občutite, kako jih lahko vključite v vaše vsakdanje življenje. Naši izdelki so v vseh pogledih absolutno najboljši in ko boste videli, slišali, se dotaknili in okusili izkušnjo z imenom Zepter, se bo vaše življenje spremenilo na bolje. Preko 80 milijonov ljudi je že doživelo zdravilne učinke Zepterjevih naprednih izdelkov in jih uporabljajo vsak dan po vsem svetu.

Zepterjeva predstavitev na domu daje gostitelju priložnost, da deli izkušnje, ki spreminjajo življenja, s svojimi gosti, za kar ga Zepter nagradi z brezplačnim praktičnim darilom. Naročite predstavitev


Trgovine Zepter

Zepterjeve trgovine se nahajajo na najbolj ekskluzivnih lokacijah največjih mest na svetu. Vstopite in odkrijte svet razkošja in elegance. V teh paviljonih so razstavljene Zepterjeve mojstrovine sodobnega oblikovanja in kot kulturni centri gostijo prikaze visokih oblikovnih idealov umetniških načrtov.